Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått en slags spiseforstyrrelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått en slags spiseforstyrrelse. Alt startet med at jeg kastet opp godis, men så kontaktet mamma helsesøster og nå kaster jeg ikke opp lenger, men har forsatt cravings og selvtilliten er forsatt lav. Nå har mamma kontaktet en privat spiseforstyrrelse klinikk og det er dyrt, men nå sitter jeg igjen med skyld følelse pgd av at mamma vil gi 30000kr for behandlingen. Burde jeg føle skyldfølelse? Jente (14) jeg vet denne teksten er dritt teit, men jaja

SVAR

Besvart 29.10.2017 16:22:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle