Hopp til hovedinnholdet

Har kløe på ballene og rundt penis, har veldig «sticky» klissete penishodet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 16 som veldig lenge har opplevd kløe på ballene og rundt penis, jeg har alltid et veldig «sticky» klissete penishodet som rett og slett lukter fisk. Uansett hvor godt jeg vasker penis kommer det en blank væske ut av urinrøret slm jeg tror er grunnen til klissete penis. Jeg vil gjerne få svar på hva dette kan være og hvordan jeg kan få det vekk, takk :)

SVAR

Besvart 29.10.2017 18:52:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle