Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! Før påske ble jeg smittet med skabb. Siden har jeg hatt 5 skabbkurer, men ikke lykkes med å bli kvitt skabben. Finnes det en annen kur en Nix?Hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Like før påske ble jeg smitett av skabb. Jeg merket dette noen uker senere. Siden da har jeg nå tatt 5 kurer fulgt alle råd og annvisninger slik som det skal. Jeg klør enda og sliter virkelig med å bli kvitt dette. Jeg blir ofte plaget med det og føler jeg ikke kan dra hele familien gjennom enda en kur. Jeg klør ofte og blir så frustrert på kveldene at jeg begynner og grine og lurer på om jeg noen gang skal bli kvitt dette. Så jeg lurer på om det finnes en annen kur for dette eller er nix 5% mitt eneste håp. Jrg har vært hos min fastlege. Han ga meg en eksem/kløe dempende salve og sa at etter 4 kurer så er nok midden død. Jeg får fortsatt skabb ganger og kuler men hadde ingen synlige når jeg var hos legen. Hva gjør jeg? Jeg er lei av å gått med dette i en evighet og ikke kunne være intim med noen! Hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer