Hopp til hovedinnholdet

Hei1 Prøver å gå ned i vekt, da jeg er litt overvektig. Lykkes imidlertid ikke med å gå ned i vekt selv om jeg trener 4-6 ganger i uka og spiser fra 1000-1500 kalorier om dagen. Spiser jeg for lite, og at kroppen har gått i sparebluss? Trenger jeg å gå ned i vekt? Burde jeg øke kaloriinntaket mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg prøver å gå ned i vekt, da jeg er litt overvektig. Men vekta rikker ikke på seg, med mindre jeg sulter meg selv, og det skal jeg jo ikke gjøre. Det er litt frusterende, da jeg trener ofte, mellom 4-6 ganger i uka. Trener en kombinasjon av styrke og cardio (ca. 50-50). Lurer på om det kan være fordi jeg spiser for lite, og kroppen min har gått inn i sparemodus? Prøver å spise sunt, og unngå søtsaker osv, men spiser vel bare kanskje 1500 kalorier om dagen, noen ganger til og med under 1000. Jeg er 160cm høy og veier ca 75kg. Trenger jeg å gå ned i vekt? Burde jeg øke kalori-inntaket mitt?

SVAR

Besvart 30.10.2017 19:54:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle