Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Dårlig matlyst, hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke hva som feiler meg men jeg har nå snart i 3 år hatt en veldig dårlig appetitt. Jeg blir ikke sulten og jeg må nesten tvinge meg selv til å spise. Og når jeg faktisk spiser så spiser jeg bare usunt mat som pizza osv. Men jeg er heller ikke så tynn, jeg er 1.68 og veier 64. Jeg selv svært fornøyd med kroppen min og jeg mener at jeg ikke har spiseforstyrrelser. Jeg lurer da på om det er noe jeg kan gjøre annerledes får å bli frisk da.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer