Hopp til hovedinnholdet

Jeg har de siste to årene hatt veldig dårlig helse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 16 år, men føles som jeg er 90. Jeg har de siste 2 årene hatt veldig dårlig helse, vært mye sliten vært forkjølet og hatt nedsatt almenntilstand rett og slett hele tiden. Sjekket meg for kyssesyke, det hadde jeg ikke. Formen føles som den blir verre og verre, jeg har vondt i kroppen hele tiden og har ikke energi til noe. Sliter med konsentrasjon og søvn, sover enten ikke i det hele tatt eller oppe i 16 timer. Har begynt i det siste og få mye hodepine og noen dager klarer jeg hverken lyd eller lys. Legen min sier jeg bare er deprimert og ber meg vurdere økning av cipralexen med bup. Jeg har vært deprimert lenge, og vet at det i seg selv er slitsomt, men jeg har fysisk vondt i kroppen og selv når jeg sover i seksten timer våkner jeg like sliten og smertefull over alt. Hilsen sliten jente.

SVAR

Besvart 01.11.2017 21:07:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Dette kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle