Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kløe og det svir på penis. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 19 som sliter med huden, den blir noen gangen veldig tørr og jeg får eksem som klør og svir. Jeg mistenker også at jeg har fått herpes på penis, og lurer på hvordan dette hsr oppstått. Kjæresten min har ikke noe utbrudd av dette og har heller ikke hadd det, og ingen av oss har vært med noen andre. Hvordan kan dette ha oppstått? Et annet spørsmål jeg lurer på er om jeg skulle gått til legen med dette, og om dette skulle vist seg å være herpes, om noen andre kan søke opp denne typen informasjon om meg? da tenker jeg for det meste på andre leger eller andre innenfor helsevesenet?

SVAR

Besvart 16.11.2017 18:42:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle