Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så mørk i huden i underlivet, hva kan jeg gjøre for å bleke området?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hater utseende mitt og sliter med å starte dagen. Jeg har lenge vurdert selvmord fordi jeg ikke orker å gråte mer. Jeg søker på nettet i timesvis etter svar på mine problemer men finner ingenting. Jeg vil ikke snakke med fastlegen min om det for det synes jeg er så utrolig flaut. Så værsåsnill ikke kom med det forslaget. Jeg skriver til dere er fordi jeg er så utrolig mørk (3 ganger så mørk) i huden rundt underlivet enn andre steder på kroppen. Kan nesten beskrive fargen som svart, mens hudfargen min ellers er helt hvit. Det ser ut som skitt og jeg har så mange arr der nede og de har blitt så utrolig mørke de å. Jeg klarer ikke å vise meg nedentil foran kjæresten og det ødelegger selvtilliten min. Jeg høres kanskje overdramatisk ut men dette har vært en problem for meg i flere år og det ødelegger livet mitt. Hva kan jeg gjøre for å bleke området? Jeg tror det er genetisk + så gnisser jeg nedentil, og da kan man jo ikke gjøre noe for å bleke det? Hjelp meg!!!!

SVAR

Besvart 22.11.2017 20:20:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Hvordan kjønnsorganet ditt ser ut er like personlig som ansiktet ditt. Alle varianter er like naturlige, og de ytre delene av kjønnsorganene kan være like usymmetriske som andre deler av kroppen.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle