Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er så mørk i huden i underlivet, hva kan jeg gjøre for å bleke området?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hater utseende mitt og sliter med å starte dagen. Jeg har lenge vurdert selvmord fordi jeg ikke orker å gråte mer. Jeg søker på nettet i timesvis etter svar på mine problemer men finner ingenting. Jeg vil ikke snakke med fastlegen min om det for det synes jeg er så utrolig flaut. Så værsåsnill ikke kom med det forslaget. Jeg skriver til dere er fordi jeg er så utrolig mørk (3 ganger så mørk) i huden rundt underlivet enn andre steder på kroppen. Kan nesten beskrive fargen som svart, mens hudfargen min ellers er helt hvit. Det ser ut som skitt og jeg har så mange arr der nede og de har blitt så utrolig mørke de å. Jeg klarer ikke å vise meg nedentil foran kjæresten og det ødelegger selvtilliten min. Jeg høres kanskje overdramatisk ut men dette har vært en problem for meg i flere år og det ødelegger livet mitt. Hva kan jeg gjøre for å bleke området? Jeg tror det er genetisk + så gnisser jeg nedentil, og da kan man jo ikke gjøre noe for å bleke det? Hjelp meg!!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer