Hopp til hovedinnholdet

Engstelig for blod i urinen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan man ha blod i urinen uten å se det, eller vil det alltid være så tydelig at man kan se det hvis man har det? Av en eller annen grunn har jeg hengt meg litt opp i dette med blod i urin, og av og til når jeg tisser kan det se ut som det er noe rødt i urinstrålen som er på vei mot toalettet. Men jeg tror dette kanskje kan være innbilning, forjeg ser aldri noe rødt i selve doskålen og når jeg tørker penis med dopapir så er det ikke noe rødt der heller. Har også testet urinen hos legen, sikkert hvert fall en gang i løpet av de to siste årene, og da var urinen helt fin uten noe blod. Er det sånn at hvis man først har blod i urinen så vil det være såpass tydelig at det ikke er mulig å tvile på at det faktisk er blod der? Jeg sliter litt med helseangst, så håper på et beroligende svar.

SVAR

Besvart 28.11.2017 12:20:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle