Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger tips til å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er cirka 173 høy, og veier fra 59-61. Jeg vil gjerne gå ned i vekt. Jeg vet at akkurat nå ligger jeg på normalen i BMI, men jeg har utrolig svær ribbekasse som gjør at jeg aldri ser tynn ut, og det er liksom det jeg vil. Finnes det noen bra treningsrutiner for å gå ned i vekt? Eller dietter? Trenger bare tips til å gå ned i vekt. Føler meg ganske forferdelig, og tar megselv ofte i å klemme på fettet mitt og hate det. Takk for hjelpen.

SVAR

Besvart 26.11.2017 16:04:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle