Hopp til hovedinnholdet

Jeg drikker 3-4 liter vann hver dag. Hvor mye skal en egentlig drikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynner å bli bekymret for om jeg drikker for mange liter vann daglig. Det var en periode som jeg ikke drakk noenting. Kunne gå flere dager uten mat, og drakk når noen minte meg på det. Men nå har det snudd helt! Jeg har blitt flink til å spise sunn mat, noe jeg er stolt av, men jeg drikker omkring 3-4 liter vann daglig... Er ganske sosial, pleier å være med venner etter skolen osv. Har hatt vanskelig perioder, men nå har jeg liksom ingenting å bekymre meg for lenger, utenom dette. Har hørt det er farlig å drikke mye vann på kort tid, men er det farlig hvis man fordeler det utover dagen? Moren min sier det er bra jeg drikker mye... Har ikke diabetes eller noen andre sjukdommer som jeg veit om. Går sjelden på do, har en del vondt i hode daglig og blodtrykksfall ofte/veldig svimmel... Lurer på hvorfor jeg drikker så mye, burde jeg gå til legen, hvor mye jeg egnt skal drikke osv?

SVAR

Besvart 03.12.2017 18:05:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti gode grunner til å drikke vann

Vann er den beste tørstedrikken og anbefales som drikke til måltider - og mellom måltider. Les mer om hvorfor du trenger mye vann og fordelene med å drikke vann.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle