Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg drikker 3-4 liter vann hver dag. Hvor mye skal en egentlig drikke?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynner å bli bekymret for om jeg drikker for mange liter vann daglig. Det var en periode som jeg ikke drakk noenting. Kunne gå flere dager uten mat, og drakk når noen minte meg på det. Men nå har det snudd helt! Jeg har blitt flink til å spise sunn mat, noe jeg er stolt av, men jeg drikker omkring 3-4 liter vann daglig... Er ganske sosial, pleier å være med venner etter skolen osv. Har hatt vanskelig perioder, men nå har jeg liksom ingenting å bekymre meg for lenger, utenom dette. Har hørt det er farlig å drikke mye vann på kort tid, men er det farlig hvis man fordeler det utover dagen? Moren min sier det er bra jeg drikker mye... Har ikke diabetes eller noen andre sjukdommer som jeg veit om. Går sjelden på do, har en del vondt i hode daglig og blodtrykksfall ofte/veldig svimmel... Lurer på hvorfor jeg drikker så mye, burde jeg gå til legen, hvor mye jeg egnt skal drikke osv?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer