Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å brekke penis? Her smerter som om at det har skjedd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg lurte på om penisen min var brukket? igår kveld hadde jeg på en litt for trang bokser i sengen som gjorde at når jeg erigerte (noe som jeg egentlig ikke ønsket å gjøre akkurat da) ble penisen mye lenger men den stoppet helt bom fast, altså den gikk verken opp eller nedover,pga trusen var for trang.Jeg fikk tydeligvis en super lykkefølelse i penisen, det var super behagelig men etter noen sekunder så gikk lykkefølelsen over til litt smerter, så jeg måtte ta av bokseren. Jeg hørte ikke noen knekke lyd og det var ikke KJEMPE smerter men jeg kunne føle det.Når jeg tok av bokseren så kom det bitte litt slim ut av urin hullet!?Etter at dette skjedde fungerer det ikke lenger å erigere,den kommer ikke i erigert tilstand uansett om jeg prøver eller ikke.Når jeg stod opp dagen etter hadde jeg enorme smerter i magen, jeg kjenner også noen "små" smerter i "ballene"(testiklene) særlig i høyre testikkel. Det er også rødt på v/ urinhullet men tror ikke det er blod fordi jeg har d hele tiden.

SVAR

Besvart 11.12.2017 20:28:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle