Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt kraftig hodepine i over tre uker nå. Kan beskrive hodepinen som at det er et konstant trykk. Svimmelhet, kvalme og skjelvinger er også et problem som kom sammen med hodepinen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt kraftig hodepine i over tre uker nå. Kan beskrive hodepinen som at det er et konstant trykk. Svimmelhet, kvalme og skjelvinger er også et problem som kom sammen med hodepinen. Jeg sliter med søvnen, da smertene er verst morgen og på kvelden. Jeg blir utrolig fort sliten, og skal veldig lite til før jeg er nødt til å legge meg å slappe av. Legen har henvist meg til mr, men dette tar sin tid. Hadde første dag på jobb Idag. Og så fort jeg var i arbeid kom det et kraftigere trykk som ikke vil gi seg. Hva burde jeg gjøre videre? Og hva kan dette være?..

SVAR

Besvart 20.12.2017 23:35:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle