Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kun hat beskyttet sex noen ganger. Etter min siste menstruasjon, har underlivet mitt vært "rart". Jeg mistenker at jeg kan ha klamydia, fordi jeg hadde smerter/svie under forrige samleie og i tillegg blødde imens/etterpå. Spørsmålet mitt er, hvis jeg går til legen å forteller dette, kommer legen til å si det til mine foresatte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har hatt kun beskyttet sex noen ganger og etter min siste menstrasjon, har underlivet mitt vært "rart". Jeg mistenker at jeg har chlamydia, fordi jeg hadde smerter under forrige samleie, jeg blødde imens/etterpå, og det svidde samtidig. Noen dager før det har det klødd og svidd rundt skjeden. Spørsmålet mitt er, hvis jeg går til legen å forteller dette, kommer legen til å si det til mine foresatte? (Har ikke lyst til det i det hele tatt)

SVAR

Besvart 03.01.2018 09:38:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle