Hopp til hovedinnholdet

Har jeg normal vekt og høyde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er 13 år.. 164 høy og veier ca 50 kg.. og føler meg tjukk, jeg har alltid egt ikke spist mye og vært tynn. Men nå føler jeg at jeg spiser veldig mye. Jeg får dårlig samvittighet når jeg spiser usunt, og tørr ikke å spise det..selv om jeg vill. Jeg er ganske god i form, siden jeg har hest og rir den veldig mye. Begge foreldrene mine er " treningsnarkomaner" de er persjonlige trenere osv.. men føler meg fortsatt tjukk... Vertfall etter jula. Og vill veldig gjerne holde meg tynn til jeg skal til Thailand! hadde satt stor pris om du svarte! Og om jeg hadde fått noen tips.

SVAR

Besvart 07.01.2018 00:32:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle