Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig store indre kjønnslepper, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke om dette er riktig tema, men uansett. Jeg har i kanskje to år nå hatt veldig, og da mener jeg VELDIG lange eller store indre kjønnslepper. Jeg vet mange sier det er vanlig og alt det der, men jeg klarer rett og slett ikke se på de, eller noe. Altså de har ødelagt meg innvendig liksom.. Jeg sliter også med at det gjør vondt når jeg går med bukser, også sykler jeg endel, og da får jeg gnagsår liksom.. Jeg klarer ikke ha det sånn lenger, og jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre med det? Jeg har ikke snakka m mamma om det enda, men vil høre med dere først om det er noen mulighet.. Har sett at det er mulig å operere, men at det er et kirurgisk inngrep som koser over 30k, og hadde vært villig til å betale det hvis jeg hadde hatt det, men jeg har ikke 30k til å bruke på kjønnsleppene mine liksom. Det er ingen mulighet til at jeg kan "lære meg å like dem".. på forhånd takk for svar

SVAR

Besvart 09.01.2018 18:24:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Hvordan kjønnsorganet ditt ser ut er like personlig som ansiktet ditt. Alle varianter er like naturlige, og de ytre delene av kjønnsorganene kan være like usymmetriske som andre deler av kroppen.

 

Les mer
account_circle