Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å få anoreksi for da blir jeg tynn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jente på 15 år. Jeg ønsker å få anoreksi for da blir jeg tynn. Jeg er den eneste jenta i klassen som ikke er tynn. Å derfor ønsker jeg å gå ned i vekt. Jeg vil ha anoreksi for da kan jeg føle meg bedre ettersom jeg går ned i vekt. Kan dere vær så snill å si hvordan jeg kan få anoreksi eller gå noen kilo ned i vekt? Jeg hater kroppen min, jeg liker den ikke. Jeg er misfornøyd. Hver gang ser jeg i speilet å gråter over hvor mye jeg hater den. Jeg sier til meg «la meg få anoreksi eller la meg gå ned k vekt» for da vil alt bli så mye bedre. Jeg spiser mye mindre nå enn det jeg gjorde før.

SVAR

Besvart 12.01.2018 18:43:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle