Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg alltid kald?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er alltid kald. Nå har det vært flere netter jeg har sovet med ullundertøy og 2 dyner. Også har jeg ikke hatt mensen siden sommerferien. Jeg er vegetarianer, men spiser fisk. Jeg har aldri vært opptatt av kropp, men etter jeg søkte på jobb som modell og selskapene var interessert, fikk jeg ønsket om å miste noe vekt. Jeg var ikke overvektig, men ganske gjennomsnittlig. Forholdet mitt til mat ble uvanlig. Jeg er opptatt av kosthold, og spiser generelt bra mat, men til tider kan jeg virkelig bli sulten, og jeg spiser alt mulig rart til jeg blir utrolig kvalm. De neste dagene føler jeg meg forferdelig og nesten spiser ingen ting. Jeg ønsker ikke dette og blir ganske sliten av å telle kalorier. Jeg har hatt angst og depresjon tidligere, men etter timer hos psykolog var psyken bra. Var hos legen på grunn av de fysiske plagene, men ble sendt ut fordi jeg er vegetarianer. Jeg er også usikker på om symptomene er på grunn av spisingen, stress på grunn av skolen, eller om det er noe annet?

SVAR

Besvart 10.02.2018 21:57:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle