Hopp til hovedinnholdet

Røde prikker etter barbering.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen dager siden prøvde jeg å barbere litt men bare fort sånn i et par minutter.. så det ble ikke sånn helt smooth lsm... men så prøvde jeg igår igjen fordi det hadde vokst ut små hår igjen og nå gjør det vondt og klør der nede. Jeg har alltid brukt å trimme håret med en liten saks før men ville prøve å barbere. Ingen vet at jeg har barbert da. Føler at hvis jeg sier det til mamma blir hun bare sur. Men det har blitt sånne røde flekker rundt der (man ser på fremsiden) Ikke noe røde klumper men røde flekker på huden. Det klør veldig. Hvordan bli kvitt det? Kan jeg ikke barbere? Takk for svar. Hilsen jente 13år.

SVAR

Besvart 10.02.2018 08:44:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle