Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ting jeg har slitt med en god stund og konsekvensene blir værre og værre. Fysisk så er jeg mye sliten og trøtt, hodesmerter, magesmerter og muskelsmerter. Jeg er en del svimmel og føler meg ofte utslitt. Psikisk så har jeg veldig humørsvingninger, kan være kjempeglad og føle alt går min vei til at alt er slitsomt og livet er bare et strev og ingenting går min vei. Jeg er nedstemt og trist. Folk som ser meg tror jeg har det kjempefint fordi jeg smiler så mye og ler når jeg snakker med dem, det er fordi jeg prøver å skjule tingene som er vanskelig, og at når jeg snakker med folk blir jeg så opptatt av det og tenker ikke på de vonde tingene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ting jeg har slitt med en god stund og konsekvensene blir værre og værre. Fysisk så er jeg mye sliten og trøtt, hodesmerter, magesmerter og muskelsmerter. Jeg er en del svimmel og føler meg ofte utslitt. Psikisk så har jeg veldig humørsvingninger, kan være kjempeglad og føle alt går min vei til at alt er slitsomt og livet er bare et strev og ingenting går min vei. Jeg er nedstemt og trist. Folk som ser meg tror jeg har det kjempefint fordi jeg smiler så mye og ler når jeg snakker med dem, det er fordi jeg prøver å skjule tingene som er vanskelig, og at når jeg snakker med folk blir jeg så opptatt av det og tenker ikke på de vonde tingene, som jeg tenker på hele tiden da jeg er aleine, spesielt om kveldene da så gjør jeg sovner seint og våkner om nettene av og til og våkner tidlig. Jeg sliter veldig med mindreverdighetsfølelsee når jeg er alene som er strevsomt. Kognitivt sliter jeg med hukommelse og konsentrasjon som gjørjeg detter mye ut i timene for tiden. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.02.2018 22:34:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle