Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ansiktet hovner opp. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Den siste tiden har jeg hatt et irriterende problem med ansiktet mitt, jeg får skikkelig ødem i ansiktet mitt, spessielt etter jeg drikker vann, eller spiser noe med mye salt har jeg funnet ut. Men spessielt etter væskeinntak! Og om morgonen når jeg vokner er det skikkelig hovent og stort! Hver gang etter jeg drikker så hovner jeg opp, og jeg lurer på hvorfor? Det er veldig irriterende fordi jeg ser helt annerledes ut, plutselig hovner jeg bare opp! Dette har gjort at jeg nesten har stoppet å drikke fordi jo mindre jeg drikker jo mindre hovner det opp, og det har gjort meg veldig svimmel,utmattet og urinen min stanker. Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for at ansiktet mitt skal slutte å hovne opp? Kan det være en sykdom?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer