Hopp til hovedinnholdet

Ansiktet hovner opp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Den siste tiden har jeg hatt et irriterende problem med ansiktet mitt, jeg får skikkelig ødem i ansiktet mitt, spessielt etter jeg drikker vann, eller spiser noe med mye salt har jeg funnet ut. Men spessielt etter væskeinntak! Og om morgonen når jeg vokner er det skikkelig hovent og stort! Hver gang etter jeg drikker så hovner jeg opp, og jeg lurer på hvorfor? Det er veldig irriterende fordi jeg ser helt annerledes ut, plutselig hovner jeg bare opp! Dette har gjort at jeg nesten har stoppet å drikke fordi jo mindre jeg drikker jo mindre hovner det opp, og det har gjort meg veldig svimmel,utmattet og urinen min stanker. Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for at ansiktet mitt skal slutte å hovne opp? Kan det være en sykdom?

SVAR

Besvart 12.02.2018 12:26:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle