Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg så sinnsykt sliten og har dårlig matlyst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er så sliten etter at jeg kommer hjem fra skolen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre meg. Har vondt i ryggen, skuldrene og nakken, og er ekstremt søvnig. Det er rart, siden jeg sitter bare på lesesalen og leser for meg selv. Er også ekstremt trøtt om morgenen og har kjempe vanskeligheter med å komme meg opp. Jeg har vært hos legen og tatt blodprøver, men det er ingenting gale. Jeg tar vitaminer og tran hver eneste dag, spiser regelmessig og drikker vann. Jeg er ikke så fysisk aktiv siden jeg er sliten hele tiden, men går til og fra skolen hver dag som tilsammen blir rundt 80 min. Det eneste jeg kan tenke meg som er årsaken til at jeg er sliten er kanskje at humøret ikke er på topp, men så igjen har jeg hatt det slik som dette siden vg1. Hvorfor er jeg så sinnssykt sliten? Jeg har ikke vondt noen andre steder på kroppen, har ikke hodepine eller magesmerter eller lignende. Tror ikke jeg er allergisk mot noe heller. Har også jevnt over veldig dårlig matlyst.

SVAR

Besvart 16.02.2018 19:45:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle