Hopp til hovedinnholdet

En kriblende følelse gjør at jeg ikke får sove

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en veldig aktiv jente (på junior landslag) og er helt middels psykisk. Om natta da jeg skal legge meg får jeg en følelse i magen som jeg ikke blir kvitt. Den er vanskelig i beskrive, men den gjør at jeg ikke klarer å sove. Jeg får bare lyst til å skrike høyt ut og løpe av den. Denne kommer ofte når jeg er i ro eller gjør noe som er kjedelig (skole, vente) Jeg er veldig strek og motivert, men når denne "følelsen" kommer klarer jeg ikke fokusere. Disse kjedelige tingene som jeg vanligvis kunne holdt ut blir uutholdelige, og jeg klarer ikke holde fokus. Hvis jeg tenker på denne følelsen kommer den, og sen forsvinner ikke på lenge. Dette resulterer i at jeg ikke får sove (i det hele tatt) og nattesøvnen er nedi 3-4 timer.. Hva skal jeg gjøre? Hva er denne følelsen? Hvordan blir jeg kvitt den? (Følelsen kan beskrives som en slags kribling som ikke forsvinner, det kjennes nesten ut som å bli kilt innenifra)

SVAR

Besvart 20.02.2018 15:25:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
account_circle