Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg har ikke bæsjet på tre dager og er litt oppblåst nederst på magen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ikke bæsjet på tre dager og er litt oppblåst nederst på magen. Men føler ikke at jeg må på do og har heller ikke vondt. Noen ganger når jeg tørker er det litt blod men veldig lite. Føler meg ellers bra, men vet ikke helt hva som er galt. De siste ukene har jeg vært litt rar i magen og hatt litt varierende konsistens på avføring, men nå er det tredje uka det er noe galt, og nå er det annerledes en de to første for nå har jeg som sagt ikke bæsjet i det hele tatt på tre dager. Vis det har noe å si så er det vinterferie så jeg spiser litt sjeldnere og trener ikke nå. Vanligvis jogger jeg, men nå har jeg aka osv. Vet ikke om det har noe å si. Hilsen jente 15

SVAR

Besvart 27.02.2018 18:28:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle