Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har vondt i brystet når jeg puster

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I flere år nå, har jeg merket at jeg har fått sånne vonde stikk i brystet. Noen ganger er det ikke så ille, mens andre ganger føles det ut som om noen fysisk prøver å dra ut hjerte mitt. Jeg har jo selvsagt aldri opplevd det, men det er det nærmeste jeg kommer til å beskrive følelsen. Dette gjør da ekstremt vondt, og ofte, så sliter jeg i tillegg med å puste og tenke klart når slike ting skjer meg. Jeg må da sette meg ordentlig og ta meg god tid til å prøve å puste jevnlig og normalt, helt til smerten forsvinner. Det varer ofte i 5-10 min disse smertene. Smertene kan ofte komme helt uten grunn, men dersom jeg er stressa, er lei meg eller andre ting, så kan det automatisk være verre. Vet ikke noe særlig om hjerteproblemer i familien dersom det vil være tilfelle, bortsett fra at min mor slet med hjerteflimmer i alder av 16+. Har bestilt lege time, men den er ikke før i slutten av måneden og tørr nesten ikke Google mer om smertene. Klem.

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer