Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vondt i brystet når jeg puster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I flere år nå, har jeg merket at jeg har fått sånne vonde stikk i brystet. Noen ganger er det ikke så ille, mens andre ganger føles det ut som om noen fysisk prøver å dra ut hjerte mitt. Jeg har jo selvsagt aldri opplevd det, men det er det nærmeste jeg kommer til å beskrive følelsen. Dette gjør da ekstremt vondt, og ofte, så sliter jeg i tillegg med å puste og tenke klart når slike ting skjer meg. Jeg må da sette meg ordentlig og ta meg god tid til å prøve å puste jevnlig og normalt, helt til smerten forsvinner. Det varer ofte i 5-10 min disse smertene. Smertene kan ofte komme helt uten grunn, men dersom jeg er stressa, er lei meg eller andre ting, så kan det automatisk være verre. Vet ikke noe særlig om hjerteproblemer i familien dersom det vil være tilfelle, bortsett fra at min mor slet med hjerteflimmer i alder av 16+. Har bestilt lege time, men den er ikke før i slutten av måneden og tørr nesten ikke Google mer om smertene. Klem.

SVAR

Besvart 05.03.2018 10:17:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
account_circle