Hopp til hovedinnholdet

Jeg ser på meg selv i speilet og ser at jeg ser tjukk ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler jeg er i en vanskelig periode nå.. jeg har begynt å få dårlig inntrykk på meg selv, jeg ser på meg selv i speilet og ser at jeg ser tjukk ut.. men jeg tenker at jeg må la d være for d er sånn jeg er.. men jeg greier ikke mere.. jeg føler meg tjukk og overvektig.. noen ganger setter jeg meg ned og skriker.. sist jeg veide meg veide jeg 63,2 kg og jeg er 162/163 cm lang.. er jeg overvektig? Eller kommer d til å gå bra?

SVAR

Besvart 03.03.2018 13:50:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle