Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil fjerne all fett rundt mage og lår, og trener mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. 14 år gammel gutt som vil fjerne all fett rundt magen og lårene. Trener 5-7ganger i uken. 2-3 ganger på treningssenter og resten av dagene terrengsykling. Trener såpass mye men føler at jeg alldri noe fett forsvinner. Kan hende at jeg kan små spise litt. Et glass brus av og til osv men ikke sånn mye. Føler jeg står fast der jeg er og kommer ingen vei. Vil gjerne bli tynn til sommeren men ser ikke problemet.

SVAR

Besvart 04.03.2018 13:07:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

"Fit", "ripped", eller markert - men ikke nødvendigvis sunn

Markerte muskler og sixpack er ikke synonymt med god helse. Her kan du lese hvorfor.

 

Les mer
account_circle