Hopp til hovedinnholdet

Sliter med hukommelsen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter endel med hukommelsen min. Noen sir noe til meg, men jeg glemmer det like fort. Jeg glemmer det noen akkurat sa til meg, eller hva jeg nettop gjorde. Jeg sliter spesielt med å gjenfortelle noe videre til andre. Et annet eksempel på dette er når jeg og kjæresten min prater om noe. vi har en samtale til jeg plutselig bare hører ordene, men glemmer det like fort. Da kan det fortsette slik videre til samtalen er ferdig. Når hun forventer svar er jeg helt tom for ord og aner ikke hva temaet for samtalen var en gang. irriterende både for meg og henne. Dette påvirker livskvaliteten min. For å huske ting skriver jeg notater og har alarmer på, men dette blir slitsomt i lengden. Jeg vil så gjerne huske slike småting av meg selv. Jeg lurer på om dere har noen gode tips til hva som hjelper. Jeg får nok søvn og stresser veldig lite. Føler verken på karakterpress eller prestasjonspress. Vet dere hva grunnen kan være?

SVAR

Besvart 13.03.2018 16:01:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle