Hopp til hovedinnholdet

For noen måneder siden fikk jeg noe jeg trodde var urinveisinfeksjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Satte inn p-stav for snart 3mnd siden. Siden dette fikk jeg en liten periode der jeg blødde i 2uker bare ø Litt, men jeg vet at det er normalt. Men utenom dette.. for noen måneder siden fikk jeg noe jeg trodde var urinveisinfeksjon. Jeg måtte plutselig på do og jeg svidde veldig og det var blod i urinen. Det var ubehagelig og sitte etterpå og det varte i omtrent 2 dager. Dette har kommet gjentatte ganger siden da, ofte med en måned/flere uker eller noe sånt mellomrom. Svie ved vannlating og noen ganger blod i urinen. Har også de siste ukene blødd under samleie. Eller, etter samleie så kommer det noe som er oransje ut. Regner med at det er blod. Men det gjør aldri vondt under samleie, det er bare irriterende. Lurer på om disse tegnene er alvorlige eller om det bare kommer at jeg har pstav. Jeg understreker at det skjer gjentatte ganger med relativt korte mellomrom

SVAR

Besvart 15.03.2018 19:37:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
account_circle