Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt med mye vondt i hodet, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Visste ikke helt hvilke kategori jeg skulle skrive dette i men men. En stund har jeg slitt med mye vondt i hodet, det er ikke slik at jeg har veldig vondt hele tiden, men jeg kjenner veldig ofte en svak hodepine. Jeg trener 4-5 ganger i uken så tror ikke det har noe med det å gjøre. Jeg vil si jeg har et greit kosthold, ikke veldig usunn men ikke veldig sunn heller. Har lest flere steder at det kan ha med stress og gjøre, selvfølgelig er det en mulighet men selv føler jeg at jeg ikke at det er det som gjør det. Hva kan dette være? Og hva kan jeg gjøre for å unngå dette? Har sagt det til mamma flere ganger og hun sier at det kan ha med at jeg er trøtt, sliten, drikker lite. Og at jeg kanskje burde ta en blodprøve men det skjer liksom aldri og jeg vil ikke si at jeg vil ta blodprøve for egentlig er jeg veldig redd for sprøyter, og det hadde vært unaturlig å bare komme å spørre om å ta en blodprøve liksom fordi jeg nevner ikke alltid at jeg har hodepine for det er så ofte

SVAR

Besvart 20.03.2018 12:47:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle