Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser ikke frokost og lunsj fordi jeg ikke har tid til å lage noe godt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg spiser ofte nesten ingen ting på skolen og til frokost og er redd for at det går ut over karakterene mine og trening osv. Grunnen til at jeg nesten ikke spiser da er at jeg har aldrig tid til å lage meg noe mat jeg synes er godt, så jeg end er alltid opp med å lage meg en brøskive som jeg bare spiser 1/3 av. Noen tips til noe jeg kan lage til frokost eller lunsj? Helst noe som ikke tar så lang tid og ikke vanlig brødskive liksom. (Jente 13)

SVAR

Besvart 22.03.2018 16:58:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips til sunn og billig mat

Det kan fort bli dyrt hvis vi skal prøve å velge sunn mat når vi handler. Her får du 10 tips til hvordan du kan tenke smart i matbutikken - og gjøre sunne valg uten å tømme lommeboka helt.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker matlysten din.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

9 supre matpakketips

Føler du deg trøtt og sliten på skolen? En sunn matpakke kan gir deg energi og gjøre skoledagen bedre. Få sunne, freshe og kjappe matpakketips her.

 

Les mer
account_circle