Hopp til hovedinnholdet

Magen min rumler, kan det være kreft?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klikker, Har angstanfall. Jeg er livredd vet ikke hva jeg skal gjøre. Tror jeg har helseangst. Jeg er livredd jeg har magekreft eller no. Magen min rumler helt sinnsykt mye på kveldene.. jeg er redd. Hjelp meg plissss er dette normalt??? Hjelp..

SVAR

Besvart 25.03.2018 15:52:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle