Hopp til hovedinnholdet

13 år, 160 høy,52 kg. Jeg vil helst veie 40 kg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 13 år som er 160høy og veier 52kg, vi var nettop hos helsesøster og veide oss og alle i vennegjengen veide hele10 kilo mindre en meg jeg har alltid følt meg tjukkere en de andre men nå forstår jeg at det er sant:( Jeg lurte bare på om dere hadde noen tips til og gå ned i vekt (Helst litt fort med tanke på 17.mai) Målvekt er 40 kg Jeg gleder meg til og kunne gå i badeland med venner uten og måtte finne på unnskyldninger til og bli hjemme,

SVAR

Besvart 05.04.2018 10:22:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle