Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å ha bronkospasme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har fått vite at jeg har bronkospasme av legen min. Det som er rart er at jeg får det kun hvis jeg hoster mye og jeg kan våkne av at jeg har det. Det er helt jævlig når jeg får det og føles som jeg skal dø og bli kvelt. Jeg har astma og hatt det siden jeg var liten. Jeg har røykt siden jeg var 14 år. men sluttet for et halvt år siden. Jeg har bronkospasme kanskje 2-3 ganger i året så det er ikke ofte. Men jeg får ofte angst for å sove fordi jeg er redd for å våkne av det. Legen sier det ikke er farlig, men jeg føler meg ikke trygg på det. Jeg har astma medisin som jeg tar av og til ved behov. Jeg har ikke sterk astma heldigvis. Er dette farlig og kan jeg dø av det? vurderer faktisk selvmord pga dette.

SVAR

Besvart 06.04.2018 21:01:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle