Hopp til hovedinnholdet

De siste gangene jeg har hatt mensen, har jeg hatt andre symptomer enn før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, de siste gangene jeg har hatt mensen har jeg hatt andre symptomer før mensen enn det jeg har hatt tidligere. Den ene gangen hadde jeg såre brystvorter, og neste gang hadde jeg vondt på høyre nedre side hver gang jeg satt meg ned. Disse symptomene forsvant med engang jeg fikk mensen. Er dette normalt? Tok angrepille, og en negativ graviditetstest for ca. 6 måneder siden om dette har noe å si. Kan angrepille forandre mensen så lang fram i tid? Har utviklet en lett depresjon iløpet av denne tiden.(får hjelp hos lege og psykolog) kan dette virke inn på måten mensen opptrer? Har ikke hatt sex på et halvt år, så er ganske sikker på at jeg ikke er gravid.

SVAR

Besvart 29.04.2018 16:48:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Mensen – sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
account_circle