Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om pollenallergi. Og om lengre tid på eksamen grunnet allergi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det går an å plutselig bli pollenallergisk? Jeg har aldri vært allergisk mot noe før, men nå har jeg veldig rennende nese og nyser hele tiden. Selv om jeg snyter meg begynner jeg å snufse igjen etter kanskje 30 sekunder! Jeg kan også få litt tett nese så jeg må putste med munnen. Jeg hadde vondt i halsen for et par dager siden, og trodde først at det var derfor jeg er snufsete. Nå har det gått to dager siden jeg sluttet å ha vondt i halsen, og jeg har snufset i rundt tre dager. Det er ikke så mye tid, men det er veldig irriterende likevel (bl.a. på skolen). Forresten, kan jeg søke om forlenget tid ved eksamen eller er det for sent nå? (Hvis det viser seg at jeg er allergisk.) Jeg visste ikke noe om at jeg kunne være allergisk før nå, så jeg kunne jo ikke søke tidligere. Takk for hjelpen!

SVAR

Besvart 25.04.2018 22:48:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Har du pollenallergi?

Blir du sliten og slapp, tett i nesa og får kløe i øynene når våren kommer eller når det er deilig sommervær? Da kan det hende du har pollenallergi.

 

Les mer
account_circle