Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil begynne og bruke stringtruse og barbere meg nedentil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 7.klasse og ble 13 for noen uker siden. Jeg har lenge hatt lyst til å bruke stringtruse. Grunnene for dette er at jeg syns det er fint og jeg føler meg bedre i det. Men ingen andre i klassen bruker det og har heller ikke spurt mamma om det den siste tiden. Hver gang jeg spør føler jeg det kommer feil ut, men hun sa sist gang når jeg spurte for et halvtårstid siden ca, at jeg kunne kanskje begynne med det da jeg fylte 13. Hva syns dere? Det fleste på trinnet over bruker det. En annen ting også. De siste månede har jeg begynt og klø litt nedentil pga hår og alt det. Egt vil jeg shave det bort pga det er det jeg helst vil og pga «smertene». Egt syns jeg det bare er irriterede ig ha det der. Det er kanskje tidlig, men det bare irritererer. Jeg begynte å shave under armer og legger for rundt 1/2år siden. Vet egt mamma ikke vil at jeg skal shave (har aldri spurt). Hva syns dere? Ps, ingen på trinnet har gjort det, men litt under halvparten på trinnet over har gjort det.

SVAR

Besvart 07.05.2018 18:33:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle