Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg har normal vekt og høyde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 13 år skal gammel jente å lurer på om jeg har normal vekt og høyde? Jeg er 164 høy å veier 40 kg. Jeg trener hver dag i uka å spiser bare sunn mat. til middag spiser jeg wook med bare grønnsaker det spiser jeg hver dag. Å jeg føler meg veldig tynn. Alle i klassen sier at jeg er tynn, jeg føler at de mobber meg. Hva kan jeg gjøre for å bli feitere om det er lurt? Jeg har veldig lyst å ta selvmord bare for at folk sier jeg er tynn. Jeg har forsøkt men klarte det ikke. Kan du svare så fort som mulig! Hilsen en privat bruker

SVAR

Besvart 05.05.2018 10:32:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle