Hopp til hovedinnholdet

Jeg promper og fiser ukontrollert hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette er veldig flaut problem. Jeg har ikke sagt det til noen på over 2 år ikke engang mine foreldre. Jeg har isolert meg selv inne i rommet mitt for det meste. Jeg har mange tusen venner men Jeg er redd for å være med de på grunn av dette problemet. Jeg promper og fiser ukontrollert hele tiden. Det plager meg veldig mye. Dette ødelegger livet mitt f.eks. på bussen er det mange folk og da blir det ekstremt flaut og på skolen er det enda verre. Jeg venter bare på at timen skal bli ferdig og det blir friminutt. Da får ikke jeg med meg undervisningen og det påvirker karakterene mine. Vær så snill og hjelp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SVAR

Besvart 15.05.2018 09:13:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle