Hopp til hovedinnholdet

Søskenbarnet mitt spurte om han kunne sole seg naken ved siden av meg

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg lå på verandaen og sola meg når søskenbarnet mitt kom bort til meg i bare boksern og spurte om det var greit for meg om han kunne sole se naken. what liksom? Jeg er jomfru og har ikke sett så mange nakne gutter før, så jeg sa at jeg ikke hadde noe imot det om det var det han ville. Så bra sa han og tok av seg underbuksa og stod helt naken foran meg før han la seg på solsenga. Jeg greide ikke la vær og stirre på tissen hans, jeg ble så fascinert av hvordan den så ut. Etter dette har jeg noen spørsmål. Er det vanlig at gutter ikke barberer seg der nede? For han hadde veldig mye hår rundt tissen og på ballene. Kan jeg fortsette med og la han går rundt naken siden vi begge er komfortabel med det? Søskenbarnet mitt er på samme alder som meg forresten

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, jente 16 år!

Det er ikke alltid lett å vite hvor andres grenser går. Vi mennesker har ulike måter å håndtere ting på og vi har ulike tanker om hva som er greit og ikke greit.

Jeg må si jeg synes søskenbarnet ditt er frimodig når han soler seg naken ved siden av deg, når dere er ulike kjønn. Men kanskje han ikke føler på verken flauhet eller blygsel ved å gå naken. Det er forskjellig fra person til person hva man tenker om nakenhet.

Det er vanskelig å si om det er normalt at gutter på din alder barberer seg nedentil eller ikke. Noen gjør det nok, mens andre ikke har behov for det. Det er også ulikt hvor mye hårvekst gutter på den alderen har, noen har mer enn andre.

Du må nesten kjenne selv om du synes det er greit at han soler seg naken ved siden av deg. Hvis du synes det er greit så kan han det. Men hvis du egentlig synes at det er ubehagelig så synes jeg du skal si ifra til han. Det bør han respektere.

Jeg håper dette var til hjelp for deg!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse