Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil fortsatt være venner med ex-en.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ex-en min holdt på med en jente lenge før han ble sammen med meg. Så begynte vi å holde på. Jeg og han var sammen i 2 måneder før han gjorde det slutt. Bare en uke etter begynte han å holde på med den samme jenta som før. Føler egt jeg bare var en mellom ting som han kunne kline, runke og fingre med fordi hun jenta ikke vil sånne ting. De holder fortsatt på. Jeg bryr meg ikke så mye om det blir sammen elle ikke. Bare at jeg og ex-en min fortsatt kan være venner. Jeg prøver å være vennen hans, men det er vasnkelig fordi jeg er usynlig i hans verden.

SVAR

Besvart 20.05.2018 12:43:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle