Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg ikke har noen ekte venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... Vet ikke helt hvordan jeg skal formulere dette, men jeg skal prøve. Jeg er da en jente på 16 år, går førsteåret på videregående og har 2-3 ekte venner. Men av og til føles det ut som at jeg ikke har noen, noen ganger kan vennene mine være kjempe frekke, eller trekke seg litt unna å se på meg som dom. Jeg har prøvd å si ifra om det, men det nytter ikke. Dette er en av grunnene til at jeg ikke vil på skolen, samtidig som at ex´n min går i samme klasse og en jente han holder på med... Er sinnsykt vanskelig og ensomt siden han gjorde at jeg følte alt jeg trengte. Jeg slet selv med litt kutting og dop, men jeg sluttet fordi han ble så lei seg. Nå er vi ikke venner, og jeg er ensom og føler alt som jeg ikke vil føle... Ensomhet, angst, kroppspress, depresjon og av og til mister jeg lysten til å leve. Jeg finner meg av og til i å tenke hvordan jeg skal dø, og hvordan jeg ikke ville ha blitt reddet hvis jeg prøvde å begå selvmord. Dette er for meg svert vanskelig å snakke om.

SVAR

Besvart 28.05.2018 07:12:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle