Hopp til hovedinnholdet

Penisen min er bare 11 cm lang, vil jenter like den? Er den for liten?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt 14 år, å jeg liker en jente som liker meg tilbake. Jeg føler meg 100% klar for å ligge med henne men bare ett problem... jeg har liten penis, den er bare 11cm lang! Hva skal jeg gjøre? Jeg er redd for at hun sier det til noen eller ikke liker meg lenger på grunn av det.

Besvart 02.06.2018 23:55
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Du forteller at du er 14 år, da er du i begynnelsen av puberteten. Dette er en perioden av livet det skjer aller mest med kroppen. En begynner å vokse i høyden, det kommer hår på deler av kroppen som før var uten og penis begynner å vokse.

Når de ulike delene av puberteten slår til, varierer fra person til person. For deg, kan det bety at du kanskje har begynt å vokse i høyden, mens penis ikke er ferdig utvokst enda. Det er ok å vite at kroppen og penisen din vokser og utvikler seg helt til du er rundt 20 år.

Noe annet som er ok å vite, er hvordan jenter får orgasmer og andre gode, seksuelle opplevelser. Både gutter og jenter kan tenke at så lenge penis kommer inn i skjeden, så blir det godt for jenta. Skal en jente få orgasme, må en stimulere skjeden og klitoris samtidig. Noen jenter liker å stimulere klitoris selv mens partner har fokus på skjeden. Andre jenter liker at partner stimulerer klitoris og skjeden på en gang. Sjekk ut med jenta hva hun liker og ikke liker.

Det er også ok å vite at en skjede er seks cm lang. Er penis lengre, har en med andre ord stor nok penis til å gi den stimuleringen skjeden trenger. 

Les gjerne vedlagte artikler for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse