Hopp til hovedinnholdet

Gutt 18 føler meg for tynn, hva kan jeg spise for å legge på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 18 år ganmel gutt på 185cm og veier 68 kg. Jeg sliter veldig mye med kroppen min, er ikke fornøyd med den på noen måte da jeg syntes jeg er så tynn, klarer ikke å legge på meg eller bygge muskler. Jeg går på idrettslinja i vg2. Har slitt med dette en stund men det var først da ei jente i klassen skulle smøre på meg solkrem på ryggen og hun kjente ryggraden min og sa, «æsj det var ekkelt så tynn du er» At jeg virkelig skjønnte jeg må gjøre noe. Hva bør jeg spise for å legge på meg? Skulle ønske jeg fikk en mat plan om hva jeg bør spise og en treningsplan for hvordan jeg kan bygge mer muskler i hele kroppen, kan jeg besøke og snakke med sn lege av noe slag for dette? Håper virkelig dere kan hjelpe meg, føler meg så sliten..

SVAR

Besvart 03.06.2018 12:19:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle