Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en intens kløe fra underlivet, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg er en jente på 15 år som har flere spørsmål å stille. For rundt fire dager siden begynte det å komme en intens kløe i underlivet. Jeg hvet ikke hva som fororsaket/forrorsaker kløen i det hele tatt. Når jeg tar på området rundt de indre kjønsleleppene (der jeg har klødd) svir det. Kløen blir bare verre og verre for hver dag. Tidligere i dag fikk jeg meg en overskalese da jeg sto med et speil og studerte kjønnsorganet mitt. Jeg har fått noen mini prikker rundt hele de indre kjønnsleppene. Prikkene er hudfarget med et hint av lyseorange. Jeg hadde sist samleie for en måned siden, vi brukte kondom men er likevell usikker på om dette kan være en kjønssykdom. Er utrolig bekjymret for hva som kan ha fororsaket problemet. Men hvordan skal jeg få kløen, svien og prikkene bort?!! Har lite lyst til å fortelle noen om problemet ettersom det er utrolig flaut for meg. Takk for svar på forhond. Mvh bekjymret jente.

SVAR

Besvart 07.06.2018 18:37:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle