Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fungerer det å ta kontakt med helsestasjon for ungdom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil dra til helsestasjonen for ungdom for å sjekke om jeg har balanitt og evnt stram penisstreng. Det jeg lurer på er hvordan jeg skal gå frem for å få en lege til å se på dette problemet. Skal jeg bare møte opp på helsestasjonen og spørre i resepsjonen om noen kan se om jeg har balanitt? Eller må jeg bestille time på helsestasjonen på forhånd? Hvordan fungerer det?

SVAR

Besvart 10.06.2018 07:51:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle