Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg spise sunnere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en jente på 15år og jeg blir snart 16. trenger noen råd fra dere om hvordan jeg kan bli sunnere og generelt få et bedre kosthold. Jeg trener ca 3 ganger i uka på idretten jeg går på, pluss noen ganger på treningssenter,men jeg spiser veldig mye usunn mat og drikke. Jeg føler at jeg er avhengig av d usunne men jeg har så lyst til å ikke spise eller drikke noe av det, men så gjør jeg det likevel.. får dårlig samvittighet og litt dårlig selvtillit når jeg spiser det, men klarer ikke la være. jeg spiser også noe sunt, ofte bær og grønnsaker for det elsker jeg. Det jeg trenger hjelp til er å få noen tips om dette for når jeg trener og prøver å spise noe sunt hjelper det heller ikke på kroppen min. Jeg synes ikke jeg er tykk, men har litt mer fett nede på magen som er litt « shubby». Jeg mener ikke at jeg skal gå ned i vekt og sånt for jeg synes det er viktig det med å være den man r, men jeg vil få bedre Helse &bli sterkre & få vekk fettet ved magen ved å trene.

SVAR

Besvart 13.06.2018 04:09:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
account_circle