Hopp til hovedinnholdet

Går sulten hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et stort problem med vekten min. Jeg er undervektig som faen (ingen overdrivelse). Jeg har skilte foreldre, hvor moren min sliter med penger. Hun kjøper nesten ikke noe mat, og den maten hun kjøper liker jeg ikke. Vi snakker sild, og annet dritt som ingen under 50 år liker. Så jeg går sulten nesten hele dagen hver dag jeg er hos henne. Noen perioder jeg kjenner at jeg blir kritisk sulten hvor kroppen bare har lyst til å skru seg av. Jeg bruker hundre vis av kroner i kantinen hver dag på skolen fordi det ikke er noe mat hjemme. Det blir ganske vanskelig å gå opp i vekt under disse forholdene. Det som er det største problemet er at jeg ikke tillater meg selv å bare bo hos faren min fordi jeg er veldig glad i mamma og jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke drar til henne. hva gjør jeg :/ Akkurat nå er jeg veeeeldig sulten, så beklager dårlig skriving og ordbruk.

SVAR

Besvart 12.06.2018 20:53:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle