Hopp til hovedinnholdet

Røde prikker, en rød blemme og lysere partier. Gjort noe galt ved shaving?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg barberer meg nedentil ca en gang i uken, og jeg får alltid rlde prikker og det klør skikkeli mye, og jeg har noen type røde blemmer, eller har bare en men den ser ikke sp gale ut, og har flekker der huden er lysere, så lurer på om jeg har gjort noe gale da jeg shavet, og hva de flekken er for noe, jeg vil fikse dette så fort som mulig

SVAR

Besvart 16.06.2018 08:47:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er betegnelsen på den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er et annet ord for skjede og er den indre delen av kjønnsorganet. Fitte er det norske ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle