Hopp til hovedinnholdet

Vondt i hodet hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har konstant vont i hode og har hatt det i flere uker. Det er verst om morgen, men fortsatt vont hele dagen. Jeg sover 8 timer om dagen og trener og spiser regelmessig, så jeg vet ikke hvorfor. Jeg vil heller ikke dra til legen fordi jeg er veldig redd før sprøyter og sånt, også vet jeg ikke om det er alvorlig nok. Er det noe jeg burde gjøre for å få hodepinen bort, eller er det normalt?

SVAR

Besvart 17.06.2018 20:07:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
account_circle